Χρησιμοποιούμε cookies!

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Όταν χρησιμοποιείς το eshop της εταιρείας Adonio Adriano — ακόμα και για μια απλή αναζήτηση προϊόντων — λαμβάνουμε από εσένα προσωπικά δεδομένα όπως η διεύθυνση IP και ο τύπος της συσκευής που χρησιμοποιείς, χωρίς αυτά να σε ταυτοποιούν.

Επιπλέον, επιλέγοντας να δημιουργήσεις λογαριασμό στο eshop μοιράζεσαι μαζί μας τη διεύθυνση e-mail σου, τον αριθμό του κινητού σου και τη διεύθυνση σου (προαιρετικά, σε περίπτωση που θέλεις να τη χρησιμοποιήσεις για μελλοντικές αγορές). Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία αυτά για τη διασφάλιση του λογαριασμού σου καθώς και για να επικοινωνήσουμε μαζί σου για θέματα που σε αφορούν.

Το adonioadriano.gr θέλει να κάνει τις online αγορές σου καλύτερες, όπως για παράδειγμα, σου παρέχουμε τη δυνατότητα να αποθηκεύσεις στο λογαριασμό σου προϊόντα που σε ενδιαφέρουν (προσθήκη στα αγαπημένα). Χρησιμοποιούμε πληροφορίες από τα προϊόντα που αναζητάς, βλέπεις και αποθηκεύεις για να σου δείξουμε αποτελέσματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν περισσότερο καθώς και για να σε ειδοποιήσουμε για ευκαιρίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Μέσα από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου μπορείς να επιλέξεις αν θες να λαμβάνεις τα newsletters μας, με νέες συλλογές, προσφορές και λοιπές προωθητικές ενέργειες. Για οποιαδήποτε απορία ή παρατήρηση σχετικά με την πολιτική αυτή, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας με ένα e-mail στο adonioadrianobags@gmail.com.