Χρησιμοποιούμε cookies!

Πολιτική επιστροφών

Στο ADONIOADRIANO.GR, η επιστροφή των προϊόντων, ισχύει για αλλαγές/επιστροφές εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, και δεν σας επιβαρύνει με έξοδα αλλαγής/επιστροφής. Είναι Δωρεάν για όλη την Ελλάδα, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρεία SPEEDEX  με την οποία συνεργαζόμαστε.

1Αλλαγές
Για την επιστροφή των προϊόντων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail στο adonioadrianobags@gmail.com , είτε τηλεφωνικά στο 2103464986.

Το νέο προϊόν σας αποστέλλεται με την μεταφορική εταιρεία SPEEDEX, σε 3 με 5 εργασιμες μερες , από την ημέρα καταχώρησης του αιτήματος προς αντικατάσταση των προϊόντων σας. Σημειώστε ότι για να παραλάβετε το νέο προϊόν θα πρέπει να παραδώσετε στον αντιπρόσωπο της SPEEDEX το δέμα που έχετε προς επιστροφή.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την αντικατάσταση των προϊόντων είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία (μέσα στο κουτί του και στην σακούλα μεταφοράς) με την απόδειξη αγοράς του ή με οποιουδήποτε άλλου είδους συνοδευτικά έντυπα.

2. Αλλαγές σε Ελαττωματικά
Η εταιρεία μας κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των παραγγελιών, προβαίνει σε έλεγχο των προϊόντων, ούτως, ώστε να εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα τους. Σε σπάνια περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν που φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail στο adonioadrianobags@gmail.com, είτε τηλεφωνικά στο 2103464986 για να πραγματοποιήσετε την επιστροφή του προιόντος χωρίς να σας επιβαρύνουν τα έξοδα αλλαγής/επιστροφής.
Το
ADONIOADRIANO.GR επεξεργάζεται το αίτημα επιστροφής της παραγγελίας σας και δίνει εντολή στην μεταφορική εταιρεία να παραλάβει το προϊόν σας από τη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Μετά την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος, επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής.

3. Αλλαγές σε αποστολές λάθος προϊόντων
Η εταιρεία μας κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των παραγγελιών, προβαίνει σε έλεγχο των προϊόντων, ούτως ώστε να εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα τους και την ορθή αποστολή. Σε σπάνια περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν που είναι διαφορετικό από το προϊόν που παραγγείλατε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο adonioadrianobags@gmail.com, είτε τηλεφωνικά στο 2103464986 και να προχωρήσετε στην αλλαγή/επιστροφή χωρίς να επιβαρύνεστε με έξοδα.

4.Υπαναχώρηση 

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προιόντων και από την ημέρα που κοινοποίησε την υπαναχώρηση έχει στη διάθεση του 14 ημέρες για να επιστρέψει το προιόν. Επιπρόσθετα μπορεί να ζητήσει την επιστροφή χρημάτων του  αναιτιολόγητα και για τον οποιοδήποτε λόγο.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος των μεταφορικών της επιστροφής.